Nøkkelkompetanse:

Bred erfaring med B2B salg innen kjente merkevarer. Prosjektarbeid, merkevarebygging, markedsføring og teknisk salg. Lang erfaring med planlegging og gjennomføring av events/ aktiviteter hos kunder samt kurs og foredrag.

Svært løsningsorientert og meget god evne til å overføre teori til praksis. Bred teknisk kompetanse og analytiske evner. Kundefokus og sterk relasjonsbygger samt meget god økonomiforståelse.

Positiv og selvstendig innen egne ansvarsområder. Meget god gjennomføringsevne. Svært god bidragsyter i team men jobber også meget godt som selvstendig.

Mange års erfaring med foto og bildebehandling og forøvrig gode PC kunnskaper. Er også fotograf med fokus på Kommersielle reklameoppdrag, mote og familie. Se mer på www.helmerfoto.no

Ca 25 års erfaring som leder, nestleder og øvrige tillitsverv i lag og foreninger. Også en ganske habil hobbykokk med fokus på tradisjonelle norske matretter.

Av natur er jeg utpreget sosial, omgjengelig og omtenksom og kaster meg gjerne ut i nye utfordringer. Stort nettverk i alle aldersgrupper.

Last ned full CV her:

Nøkkelkompetanse